Cautare

689 de rezultate pentru "cautare inversa" (7.16 secunde)
Dupa lunga despartire impusa de epidemia de coronavirus, Muzeul Antipa isi deschide portile cu ocazia zilei de 1 iunie, respectand toate masurile pentru siguranta vizitatorilor. Asadar, numaratoarea inversa a inceput.
Spre deosebire de Europa Occidentala, unde majoritatea oamenilor traiesc la orase, la noi situatia era inversa. Cu alte cuvinte, aveam prea multi tarani.
Aprecierea constanta a leului stimuleaza importurile, care, in februarie, au inregistrat un ritm de crestere aproape dublu fata de cel al exporturilor: 18,6% fata de 10,2% in februarie 2004. in ianuarie, situatia fusese inversa.
Ceilalti doi cai, unul peremist si altul pedeserist, care sint inhamati in spate, trag olacul in directie inversa celei de mers.
Ceilalti doi cai, unul peremist si altul pedeserist, care sint inhamati in spate, trag olacul in directie inversa celei de mers.
Toate aceste date ne ofera dimensiunea exacta a saraciei romanilor, care se adanceste pe zi ce trece, in numaratoarea inversa a aderarii la UE.
Reactia a fost inversa; a aparut un folclor anticomunist suculent si viril, care, pana la urma, prin teroare, a fost desfiintat.
In ce-i priveste pe romanii de rand, in incrancenarea de inceput de an, demarata dupa celebra numaratoare inversa: "sase, cinci, patru...
Cele cinci minute de dupa anuntarea rezultatului votului Parlamentului au reprezentat, probabil, cea mai mediatizata numaratoare inversa din istoria televiziunilor din Romania.
Daca la aceste cifre mai adaugam si faptul ca finantarea deficitului de cont curent se face, in mare parte, prin privatizari si plasamente imobiliare in Romania ale unor persoane fizice si juridice straine, avem o imagine destul de clara asupra precaritatii echilibrului economic al tarii si asupra necesitatii vitale de a inversa aceste tendinte.
Se vor inversa si "mersurile" prin politica. Nu se vor mai ascunde prin formatiunile politice diversi indivizi, ci, din contra, partidele vor cauta personalitati, oameni responsabili si cunoscuti, capabili sa le reprezinta la alegeri.
Incepe numaratoarea inversa pana in momentul in care Nicolae Ciuca isi va depune mandatul. Vineri va face acest lucru, dar sunt mari semne de intrebare cu privire la ce se va intampla, pentru ca greva care tine rotativa blocata va continua.
Incepe numaratoarea inversa pana la intrarea Romaniei in spatiul Schengen. Se fac ultimele pregatiri in aeroporturi si sunt schimbari la portile de imbarcare si in modul de control al pasagerilor.
"Cetatenii Uniunii Europene trebuie sa se miste in Europa in cautare de locuri de munca in conditii egale si toate elementele de xenofobie trebuie combatute", a spus Ion Iliescu.
Unul dintre argumentele favorabile era faptul ca fotbalul este la mare cautare in Craiova. Impotriva stateau rezultatele dezastruoase ale echipei si faptul ca patronul nu-si achita datoriile catre bugetul local.
Eu sper ca se va intampla destul de repede, o linistire a atmosferei si o cautare impreuna a solutiilor. Radu Moraru:
A fost un fel de joaca, o cautare a acului in carul cu fan, concluzionata prin alte solicitari adresate celor care intentioneaza sa construiasca Complexul Multifunctional City Park.
Nu mai e demult un secret ca forta de dupa 2004 a lui Basescu a venit din predispozitia catre un parteneriat aproape neconditionat cu americanii, aflati in cautare de aliati strategici in aceasta parte a globului.
Exponent stralucit al unei generatii veroase si carieriste, in cautare febrila de functii tot mai inalte, punandu-si pe CV-uri tot felul de firme luminoase peste rafturi goale, Ponta reprezinta unul dintre acele esecuri pe care viata le transforma in proverbe.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati inregistreaza, in perioada 12-19 octombrie, un numar de 177 de locuri de munca, numarul joburilor declarate vacante in luna septembrie fiind de 1046.
google-analytics.com